Receptek Főételek Húsos ételek Ananászos-gombás pulykacsíkok

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
5 kanál extra szűz olívaolaj
3 dl tejszín
1 csipet őrölt fehérbors
20 dkg csiperkegomba
1 csipet ételízesítő
50 dkg pulykamell
1 kk friss petrezselyem
20 dkg konzerv ananász

Leírás

A pulykamellet csíkokra vágjuk, és olívaolajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a csíkokra vágott gombát és a felaprított ananászt. Alaposan összepirítjuk, és fűszerezzük, majd felöntjük tejszínnel, és kiforraljuk. Tetszőleges körettel tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Magyar Red Chief alma
-43%
699 Ft
395
Ft/kg
Magyar Red Chief alma
magyar termék
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Vöröshagyma
-66%
489 Ft
165
Ft
Vöröshagyma
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kaliforniai paprika
-31%
1599 Ft
1099
Ft/kg
Kaliforniai paprika
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Édesburgonya
-38%
799 Ft
489
Ft/kg
Édesburgonya
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Mandarin
-44%
899 Ft
499
Ft
Mandarin
Az ajánlat érvényes2024.12.02.
Rendelj most
h n ó p mp
Kivi
1 kg
-33%
1199 Ft
799
Ft
Kivi
1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4