Hozzávalók

1 csipet tengeri só
4 kanál étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
3 dl tejszín
2 dkg margarin
5 dkg mazsola
50 dkg csirkemell
30 dkg konzerv ananász

Leírás

A csirkemellet hosszúkás, tokányszerű csíkokra vágjuk, majd megmossuk és leszárítjuk. Sóval és borssal fűszerezzük. Az olajat felhevítjük, majd beletesszük a fűszerezett csirkemell csíkokat. Néhány perc alatt (amíg kifehéredik) megsütjük. Hozzáadjuk a lecsepegtetett ananászt (leve nélkül) és néhány percig összesütjük őket. A legvégén hozzáadjuk a mazsolát és a tejszínt és összerottyantjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4