Receptek Főételek Hal Ananászos-banános tokány

Hozzávalók

2 darab banán
1 mk finomliszt
1 kanál kristálycukor
3 dkg vaj
2 dl tejszín
½ dl szójaszósz
1 mk fehérborecet
1 doboz konzerv ananász
1 csipet curry
½ dl cseresznye (száraz)
60 dkg busa (filé)

Leírás

A megmosott busát 2 x 2 cm-es kockákra vágjuk. Előhevített vajon megpirítjuk. Hozzáadjuk a megpucolt, felkarikázott banánokat, a leszűrt ananászt. Meghintjük kevés liszttel. Felöntjük a tejszínnel, a sherryvel. Ízesítjük cukorral, csipet curryvel, kevés sóval, őrölt gyömbérrel, szójaszósszal. Lassú tűzön alaposan kiforraljuk. Sáfrányos rizzsel körítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4