Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Mielőtt elkezdem kikeverni a tésztát, bő olajat felteszek egy magas falú serpenyőbe, melegedni. Amikor felforrósodott, takarékra teszem. Először a száraz részt (liszt, porcukor, vaníliás cukor, sütőpor, só) keverem össze, egy nagy tálban. Ezután hozzáadom a tojásokat és kefirt, majd homogénre keverem. Két kis kanál segítségével, kis golyókat szaggatok az olajba. Lassú tűzön, időnként megforgatva, kisütöm a kis fánkokat. Nagyon finomak a kis golyócskák, érdemes fahéjas porcukorral megszórni, vagy lekvárral enni. Jó étvágyat hozzá!