Receptek Főételek Alufóliában sült burgonya sajt és zöldségkeverékkel töltve

Hozzávalók

5 darab burgonya
1 csipet
10 dkg trappista sajt
2 darab paradicsom
1 csokor metélőhagyma

Elkészítés

1

A burgonyát vízben puhára főzzük, majd kivesszük, szárazra töröljük és hosszában kettévágjuk.

2

A gumók belsejét kivájjuk és összekeverjük a reszelt sajttal, a felkockázott paradicsommal és apróra vágott metélőhagymával.

3

A megtöltött burgonyákat alufóliába csomagoljuk, és grillserpenyőben vagy grillrácson addig sütjük, amíg a sajt olvadni nem kezd. Frissen vágott metélőhagymával díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4