Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Nagyon sűrű palacsintatésztát készítünk a hozzávalókkal, majd belekeverjük a kefirt. Én elektromos keverővel kevertem össze, mert így gyorsabb, egyszerűbb. Hamar megvan, majd előkésztetem egy nagyobb méretű tepsit (én a gáz tepsit használtam, de lehet két kisebb tepsibe is elosztani a tésztát). Tepsi előkészítése: zsiradékkal kikenni + lisztel megszórni, ez fontos, hogy könnyen kijöjjön, esetleg sütőpapírral is megpróbálhatod, én még nem próbáltam. Rászórjuk a mazsolát és az aszalt szilvát. Közepes hőmérsékletű, kb. fél óráig sütjük. Vigyázunk, nehogy megégjen. Világosra sütjük. Javaslom, hogy olyan tepsibe tedd, hogy vékony legyen a tészta, akkor finoman átsül.