Hozzávalók

5 darab tojás
3 kanál finomliszt
5 dl tej
1 csomag vaníliás cukor
2 kanál kristálycukor
3 kanál kakaópor
18 dkg porcukor
1 dl csokoládéöntet

Leírás

A tojások sárgáját, a porcukorral és vaníliás cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a lisztet, kakaót és a tejet. Simára keverjük, majd felfőzzük. A tojások fehérjét, a cukorral kemény habbá verjük és a még meleg masszába forgatjuk. Jénai tál aljára, kevés krémet teszünk. Ráteszünk 4 felé tört babapiskóta darabokat, diót, mazsolát, csokit, gyümölcsöt. Erre ismét a krém, majd ezt, még egyszer megismételjük. Teteje mindenképpen krém legyen. Hűtőbe tesszük. Tálaláskor, kanállal tálba szedjük, csokoládé öntettel meglocsoljuk és tejszínhabot nyomunk a tetejére.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4