Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A pulykamellből 4 egyenlő nagyságú szeletet vágunk, enyhén kiveregetjük, kissé besózzuk. Az almát meghámozzuk, és 0,5 x 0,5 cm-es kockákra vágjuk. A sajtot lereszeljük, összekeverjük az almával, és reszelt szerecsendióval fűszerezzük. Az elkészített töltelékkel a szeleteket betöltjük, két végét felhajtjuk, és szorosan feltekerjük, majd a végeit hústűvel letűzzük. A tojásokat felütjük, felverjük. A betöltött húst lisztbe, tojásba, morzsába forgatva panírozzuk. A felmelegített olajban, lassan készre sütjük, majd lecsepegtetjük, és felszeletelve tálra rendezzük. Bármilyen burgonya- és gyümölcsköretet adhatunk hozzá. Reszelt sajttal megszórva tálaljuk.