Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A burgonyát héjában megfőzzük, közben a csirkemelleket szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk és megütögetjük. Egy serpenyőben olívaolajat melegítünk és belerakjuk a csirkemell szeleteket. Mindkét felüket, 3-4 perc alatt, átsütjük. Közben az almát kimagozzuk, felkarikázzuk és abba a zsiradékba, ami a csirkemell után maradt, beledobjuk. Fűszereket dobunk mellé és 2-3 perc alatt, kicsit megpároljuk. A hússzeleteket tepsibe rakjuk és rárakjuk az almaszeleteket. Végül befedjük sajttal (lehet szeletelt sajtot is használni, ami praktikus is). Előmelegített sütőben, rápirítjuk a sajtot, 180-200 fokon. A burgonyát megtisztítjuk és kockára vágjuk. Egy serpenyőbe olívaolajat öntünk és megpirítjuk a burgonyát, majd rádobjuk a ruccolát és összeforgatjuk.