Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet a margarinnal összedolgozom, hozzáadom a tojássárgát és a sört, majd összegyúrom a tésztát. 1 óráig pihentetem, a hűtőben. Eközben elkészítem az almás tölteléket, melyhez lereszelem a meghámozott almát, hozzáadom a cukrot és a fahéjat, majd 5-10 perc alatt, illatosra párolom. A tésztát 2 részre osztom, az egyikből kört nyújtok, melyet 8 cikkre vágok. A szélesebb végére (mikor kihűlt) almatölteléket halmozok és feltekerem, miközben a két oldalát benyomkodva, kis táskává formálom. A 16 sütit, sütőpapírral kibélelt tepsire rakom, tetejét megkenem tojással és 15-20 perc alatt, készre sütöm. A tetejét még melegen, megszórom porcukorral.