Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Szeretne többet megtudni? Nézze meg a sütikre vonatkozó irányelveinket. Cookie beállítások kezelése
Egy réteslapot konyharuhára fektetünk, megkenjük vékonyan az olajos keverékkel, majd ráfektetünk még...
Egy réteslapot konyharuhára fektetünk, megkenjük vékonyan az olajos keverékkel, majd ráfektetünk még egy lapot. A második lapot megszórjuk zsemlemorzsával, mivel az alma a sütés során levet enged, és eláztatná a réteslapokat. A morzsa kissé felszívja az alma levét. A kockákra vágott almát rászórjuk a morzsás lapokra, és egyenletesen eloszlatjuk. Ízlés szerint, megszórjuk cukorral. Érdemes itt-ott több cukrot szórni, amely majd karamellizált "cukorszigeteket" képeznek a rétesünkben. Ízlés szerint, szórjuk meg fahéjjal. Végül a konyharuha segítségével, a két szélét kb. 2 cm-re hajtsuk be (ezek lesznek a rétes végei, megakadályozza, hogy a cukros szirup és a töltelék kifolyjon a tésztából), majd tekerjük fel a tésztát. A többi rétesnél ismételjük meg a fenti lépéseket, majd egyenként helyezzük kiolajozott tepsibe, a réteseket. Az olajos keverékkel kívülről is kenjük meg a tésztát, különös tekintettel a végekre. Süssük aranybarnára a réteseket.
© 2025 TESCO GLOBAL Zrt.