Hozzávalók

80 dkg alma
4 kanál porcukor
1 csipet őrölt fahéj
1 kanál citrom
10 dkg mazsola
10 dkg dió
20 dkg háztartási keksz
1 csipet őrölt szegfűszeg
1 csomag vajas tészta

Leírás

A vajastésztát kinyújtjuk és félrerakjuk. Az almát lereszeljük és hozzáadjuk a darált kekszet, diót, a fűszereket és a porcukort. Alaposan összedolgozzuk és a mazsolát is beleszórjuk. A vajas tészta egyik felére rakjuk a tölteléket és felcsavarjuk. Lekenjük tojással és előmelegített sütőben, 170 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4