Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztához a hozzávalókat, egy nagy tálban összedolgozom, majd cipót formálok belőle. Kettészedem a tésztát és kinyújtom akkorára, amekkora a tepsim (kb. 25 x 30-as tepsi az ideális), majd a kivajazott, vagy kizsírozott tepsibe fektetem és egy villával megszurkálom. Közben elkészítem a tölteléket: Az almákat megmosom, megpucolom és lereszelem. Megízesítem a cukrokkal, a fahéjjal és a citromlével, ízlés szerint. A tésztát meghintem a morzsával, vagy a darával és elosztom rajta a tölteléket. A tészta másik felét is kinyújtom és ráfektetem a töltelékre. Óvatosan megszurkálom a villával a felső réteget is és megkenem a felvert tojássárgájával. Előmelegített sütőbe teszem. Gáznál 3-on, 30-40 perc alatt kész.