Receptek Főételek Hal Almás pangasius ragu

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kanál vaj
20 dkg alma
2 dl tejszín
2 darab tojás
1 fej vöröshagyma
1 dl natúr joghurt
1 marék kókuszreszelék
6 dkg kukoricaliszt
2 darab babérlevél
1 csipet ételízesítő
80 dkg Pangasius filé

Leírás

A húst 2 x 2 cm-es, az almát 1 x 1 cm-es kockákra vágjuk, a hagymát felaprózzuk. 1 ek. vajat, vagy margarint megolvasztunk és a hagymát üvegesre pároljuk rajta. Hozzáadjuk a húst, az almát, a kókuszreszeléket, a babérlevelet, a vegetát, egy pici sót és 1/2 dl vizet. Lefedjük és kis lángon, időnként megkeverve, addig pároljuk, míg a hús megpuhul. Ha levét elfőné, pótoljuk. Míg a hús puhul, a kukoricalisztet elkeverjük a tejszínnel, a tojássárgákat pedig kézi habverővel felverjük, a joghurttal együtt. Ha a hús puha, elkeverjük a tejszínnel, majd a tűzről lehúzva, a tojásos joghurtot is hozzáadjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4