Receptek Desszertek Sütést igénylő Almás palacsinta fahéjasan

Hozzávalók

1 csipet tengeri só (tészta)
2 darab tojás (tészta)
35 dkg finomliszt (tészta)
2 dl tej (tészta)
1 csipet vaníliás cukor (tészta)
1 kanál tejföl (tészta)
3 kanál étolaj
40 dkg alma
3 kanál porcukor (tészta)
1 csipet őrölt fahéj (tészta)

Leírás

A tészta hozzávalóit egy tálba rakjuk, és robotgéppel alaposan kikeverjük, csomómentesre. Ha kész a tészta, az almákat hámozzuk meg, és magozzuk ki. Reszeljük le nagy lyukú reszelőn, és keverjük a tésztába. A palacsinta sütőben melegítsünk olajat, és rakjunk bele a tésztából úgy, hogy kb. tenyérnyi nagyságú korongokat kapjunk. Süssük meg egyenletes hő alatt, 3-4 perc alatt, a tészták mindkét felét. Tálaláskor szórjuk meg porcukorral és kínáljunk mellé házi lekvárt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4