Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojást és a cukrokat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a puha vajat, a rumot és a sót. A sütőport a lisztbe szitáljuk és az előzőekhez keverjük. A kockázott almát is belekeverjük a tésztába, majd az étcsokoládét is ráreszeljük és a kakaót is beledobjuk. A muffin sütő mélyedéseit kivajazzuk, vagy papírkosárkákkal béleljük ki és minden egyes mélyedést 3/4-ed részig megtöltünk a tésztával. Előmelegített sütőben, 180°C-on, kb. 20 percig sütjük. A formában hagyjuk hűlni 10 percig, majd rácsra rakva megvárjuk, míg teljesen kihűlnek.