Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
30 dkg finomliszt
2 kk sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg kristálycukor
15 dkg vaj
20 dkg alma
2 kanál kakaópor
8 dkg étcsokoládé
1 kanál rum

Leírás

A tojást és a cukrokat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a puha vajat, a rumot és a sót. A sütőport a lisztbe szitáljuk és az előzőekhez keverjük. A kockázott almát is belekeverjük a tésztába, majd az étcsokoládét is ráreszeljük és a kakaót is beledobjuk. A muffin sütő mélyedéseit kivajazzuk, vagy papírkosárkákkal béleljük ki és minden egyes mélyedést 3/4-ed részig megtöltünk a tésztával. Előmelegített sütőben, 180°C-on, kb. 20 percig sütjük. A formában hagyjuk hűlni 10 percig, majd rácsra rakva megvárjuk, míg teljesen kihűlnek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4