Hozzávalók

1 csipet tengeri só
3 darab tojás
30 dkg finomliszt
2 kk sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
15 dkg kristálycukor
15 dkg vaj
20 dkg alma
2 kanál kakaópor
8 dkg étcsokoládé
1 kanál rum

Leírás

A tojást és a cukrokat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a puha vajat, a rumot és a sót. A sütőport a lisztbe szitáljuk és az előzőekhez keverjük. A kockázott almát is belekeverjük a tésztába, majd az étcsokoládét is ráreszeljük és a kakaót is beledobjuk. A muffin sütő mélyedéseit kivajazzuk, vagy papírkosárkákkal béleljük ki és minden egyes mélyedést 3/4-ed részig megtöltünk a tésztával. Előmelegített sütőben, 180°C-on, kb. 20 percig sütjük. A formában hagyjuk hűlni 10 percig, majd rácsra rakva megvárjuk, míg teljesen kihűlnek.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4