Receptek Desszertek Sütést igénylő Almás-mazsolás sütemény

Hozzávalók

3 darab tojás
25 dkg finomliszt
1 dl tej
½ csomag sütőpor
1 csomag vaníliás cukor
10 dkg vaj
0.3 kg alma
15 dkg porcukor
1 kk őrölt fahéj
1 marék mazsola

Leírás

Az almákat hámozzuk meg, és reszeljük le finomra. A nedves anyagokat öntsük egy tálba, és keverjük össze, majd forgassuk bele az almareszeléket. A száraz anyagokat is keverjük össze, ide szórjuk a mazsolát is. Keverjük bele a tészta alapjába, és alaposan dolgozzuk össze a tésztát. Vajazott-lisztezett tepsibe öntjük, és előmelegített sütőben, 175 fokon süssük meg.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4