Receptek Levesek Almaleves tejszínesen

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 bögre víz
3 kanál kristálycukor
1 kanál vaj
1 kg alma (hámozott, reszelt)
1 darab citrom (leve)
1 bögre tejszín
1 mk garam maszala
1 késhegynyi őrölt fehérbors
1 kanál koriander (levél)

Leírás

Pirítsuk meg a vajban a garam maszalát, öntsük fel vízzel és forraljuk legalább 10 percig. Adjuk hozzá a cukrot és az almát. Ha megpuhult az alma, hűtsük le, keverjük bele a citromlevet, a fehér borsot, a sót és a tejszínt.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4