Receptek Gyerekmenü Előételek Almaleves pudinggal

Hozzávalók

l víz
5 kanál kristálycukor
5 darab alma (megpucolva, felkockázava)
1 darab citrom (leve)
2 dl tejszín
1 tasak vaníliás pudingpor

Leírás

A cukrot pár perc alatt karamellé pirítod, majd rádobod az almakockákat.Jöhet rá a víz,a fahéj és a szegfűszeg.10 perc alatt meg is puhul az alma. A tejszínes pudinggal csak be kell habarni, illetve a citrom levével még megízesíted. Tanácsok: Hidegen az igazi. Bármilyen gyümölcsből elkészíthető, akár vegyesen is.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4