Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Levesek Almaleves borosan

Hozzávalók

1 kanál finomliszt
2 dl tejföl
½ kg alma
1 darab citrom (leve)
1 dl tejszín
15 dkg porcukor
1 mk őrölt fahéj
2 darab egész szegfűszeg
1 dl édes fehérbor

Leírás

Az almát megtisztítjuk, apró kockákra vágjuk és megcsepegtetjük a citromlével, hogy ne barnuljon meg. 1 liter vizet felforralunk a porcukorral, a szegfűszeggel és a fahéjjal. Hozzáadjuk az almát és puhára főzzük (kb. 5 perc). Hozzáadunk egy csipet sót, a tejfölt és jól összekeverjük. A lisztet a tejszínnel csomómentesre keverjük és lassú forrás közben óvatosan behabarjuk vele a levest. Jól lehűtve tálaljuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.15.
Rendelj most
1h
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4