Hozzávalók

1 csipet tengeri só
30 dkg finomliszt
4 kanál tejföl
3 dl étolaj
6 darab alma
1 kanál kakaópor
1 csipet őrölt fahéj
1 kk szódabikarbóna

Leírás

Az almákat meghámozzuk és lereszeljük. Rászórjuk a lisztet és a szódabikarbónát. Ezután, a kakaó és a fahéj következik, valamint a tejfölt is hozzáadjuk és egy csipetnyi sót dobunk a tészta alapanyagaira. Alaposan elkeverjük és kidolgozzuk. Bő, forró olajba szaggatjuk és kisütjük 3-4 perc alatt. Télen lekvárral, nyáron fagyival fogyasszuk. Az így elkészített ételt fogyasszák egészséggel. Jó étvágyat!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4