Receptek Desszertek Sütés nélküli Alkoholos csokoládé

Hozzávalók

50 g cukor

30 g vaj

4 darab tojás sárgája

250 g étcsokoládé (minőségi)

1 kanál rum (esetleg konyak)

Leírás

A csokoládét, vízgőz felett felolvasztom. A tűzről levéve, hozzáadom a vajat és jól elkeverem. Félre teszem hűlni. A tojás sárgákat és a rumot hozzáadom, a vajjal elkevert csokoládéhoz, majd a cukorral együtt, jól elkeverem. A krémet szép poharakba, vagy salátás tálkákba töltöm. Hűtőszekrényben pihentetem, minimum 3-4 órán át, a fogyasztás előtt. Tejszínhabbal tálalom.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Fedezze fel katalógusainkat

1 / 8

Ajánlatunk

1 / 3

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4