Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Elkészítjük a krémet. Ehhez 2 dl tejet egy kis lábasba öntünk, beleszórjuk a porcukrot és felforraljuk. A pudingport és a kakaót, a maradék tejjel elkeverjük, majd lassan, a forró tejbe csorgatjuk. Szünet nélkül kevergetve, kis lángon addig főzzük, amíg sűrű pudingot nem kapunk. Ezután levesszük a tűzről, a margarint jól elkeverjük benne és megvárjuk, amíg langyosra hűl. Egy nagy, hosszúkás tálcára, kb. 40 cm hosszú alufólia darabot fektetünk. A kekszeket egyenként megkenjük a kakaós krémmel és egymáshoz tapasztjuk őket, hogy rudat alkossanak. Ezt a kekszrudat az alufólia közepére fektetjük és szorosan beletekerjük. Hűtőszekrénybe tesszük és 1 napon át pihenni hagyjuk. Tálaláskor kicsomagoljuk, éles késsel, ferdén, 1 centi vastag szeletekre vágjuk. Ne féljünk, nem fog szétesni, a krém összefogja!