Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Semmi sem mondhatja jobban, hogy "szeretlek", mint az ágyban elfogyasztott reggeli. Tedd extra különlegessé az anyák napját a mi gyümölcsös reggeli ötletünkkel. A citromos túró és a friss áfonya egy pudingos croissant süteményben, anyu imádni fogja.
Melegítsük elő a sütőt 4-es fokozatra, 180°C-ra, légkeverés 160°C-ra. A tejszínt és a tejet egy serpenyőben alacsony lángon addig melegítjük, amíg a keverék gőzölögni nem kezd, és a szélén buborékok nem jelennek meg. Egy tálban felverjük a tojásokat, a cukrot és a vaníliakivonatot, majd belekeverünk egy keveset a forró tejes-tejszínes keverékből. Fokozatosan keverjük bele a maradékot, amíg sima nem lesz.
A croissantok alsó felét megkenjük a citromos túró felével, majd visszatesszük a tetejüket. Rendezzük el a croissantokat egy tepsiben úgy, hogy kényelmesen elférjenek, majd öntsük rá a krémkeveréket. Hagyjuk ázni 10 percig. Megszórjuk az áfonyával, és a maradék túróból kis kanálnyi mennyiséget kanalazunk rá. Megszórjuk a maradék 1 evőkanál cukorral, és 25 percig sütjük, amíg a teteje ropogós nem lesz, és a krém meg nem szilárdul. Tálaljuk tejszínnel vagy görög joghurttal.