Receptek Desszertek Sütés nélküli Adventi naptár csokoládés pralinéval

Hozzávalók

100 főzőkrém
300 g étcsokoládé
A töltelékhez és a dekorációhoz
1 adag mogyoróvaj
1 adag fehércsokoládé
1 adag magvak mix
1 adag aszalt vörösáfonya

Elkészítés

1

Egy kisebb lábasban melegítsük fel a főzőkrémet.

2

Adjuk hozzá a csokoládét.

3

Folyamatosan kevergessük, míg egy masszát kapunk.

4

Töltsünk meg a masszával egy nyomózsákot és töltsük kicsi papírformákba.

5

A papírformák felét töltsük meg, utána díszítsük, töltsük ízlés szerint. Végül nyomjunk rá még egy kis csokoládét.

6

Tegyük hideg helyre 20 percre.

7

Számozzunk meg papírzacskókat 1-től 24-ig, tegyünk mindegyikbe egy-egy pralinét, végül díszítsük, kössük meg szalaggal, hogy minden nap újabb meglepetés várhasson ránk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4