Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Kitűnő vendégváró a tejfölös mártogatós, azaz „dip“, amely chipszekhez, zöldségekhez és egyéb falatokhoz is jól passzol.
A mártogatós szószhoz a tejfölt és a metélőhagymát, 1 kis kanál mustárral és ízlés szerint fekete borssal keverjük össze.
Majd egy kis tálkában hűtsük be fogyasztásig.
TIPP
Egyszerűen készíthetsz többféle ízvilágú mártogatóst, ha a fűszerezést variálod. Érdemes kipróbálni a zöldfűszeres, a csípős-chilis vagy a sajtos variációkat is.
TUDTAD?
A mártogatós, azaz a „dip“ szószok az angolszász konyhában kifejezetten kedveltek. Tökéletes vendégváró ételnek számít, hiszen pillanatok alatt elkészíthető, és ízesítését kedvünk szerint variálhatjuk. A mártogatós szószok közül biztosan mindenki megtalálja a kedvencét: legyen az sajtos, csípős vagy zöldfűszeres.