Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A mazsolát és a cukrozott citromhéjat rumba áztatjuk, lefedjük, és egy éjszakán át hagyjuk, hogy a rum jól átjárja. A Ramát 10 dkg porcukorral és a reszelt citromhéjjal felhabosítjuk, amíg a cukor feloldódik. A szétválasztott tojások sárgáját egyenként hozzáadjuk, és tovább habosítjuk. A lisztet, a lecsepegtetett mazsolával és a cukrozott citromhéjjal összekeverjük. A tojásfehérjét a maradék porcukorral, kemény habbá felverjük, egyharmadát a Ramás tojáskrémhez adjuk. A maradék fehérjehabot és a liszt-gyümölcs keveréket, váltakozva a Ramás krémhez keverjük. A tésztát a Ramával kikent sütőformába töltjük, és előmelegített sütőben, 175 °C-on, kb. 70 percig sütjük, majd a formából kivéve, lehűtjük.