Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A lisztet, az olajat, a sót és a sütőport egy tálba tesszük. A vizet fokozatosan adagolva, lágy tésztává gyúrjuk. Lefedjük és 15 percet pihentetjük. Kb. 10-12 gombócot formálunk belőle és bőségesen meglisztezett deszkán, nagyon vékonyra kinyújtjuk. (A serpenyő méretéhez igazítsuk a méretet!) Öntöttvas serpenyőben, vagy vastag aljú teflon serpenyőben, zsiradék nélkül sütjük. Ha elkezd hólyagosodni a tészta, akkor kell megfordítani. Érdemes alufóliával lefedni az elkészült darabokat, különben megkeményednek.