Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Az egyik legjobb cukkiniből készült étel: ropogós, sajtos, darált húsos rakott cukkini. Sütőben pillanatok alatt elkészül!
A rizst megpároljuk.
Az apró, kockára vágott bacon szalonnát üvegesre hevítjük, majd a finomra vágott vöröshagymát aranysárgára pirítjuk. A darált sertéshúst ezen a szalonnás-hagymás alapon pároljuk.
Sóval, borssal, majoránnával ízesítjük .
Ha szükséges, víz aláöntésével felpuhítjuk, majd a párolt rizzsel elkeverve kapjuk a tölteléket.
Kivajazott, morzsázott tepsit, a leszeletelt cukkini felével kibéleljük.
Majoránnával, sóval, borssal meghintjük, és így tesszük rá a rizses tölteléket. Szeletelt paradicsomkarikákkal befedjük, majd a többi cukkinivel borítjuk a rakottat.
Fűszerezzük, és simára kevert, tojásos-tejfellel leöntjük. Zsemlemorzsával, füstölt sajttal gazdagon megszórjuk.
Fűszerezzük, és simára kevert, tojásos-tejfellel leöntjük. Zsemlemorzsával, füstölt sajttal gazdagon megszórjuk,
TIPP
Vegetáriánusok számára is készíthetsz isteni sütőben sült cukkinit, ha a darált hús és szalonna helyett tofut használsz!
TUDTAD?
Töltelékekhez, rakott készítményekhez, mindig főtt rizst használjunk, mert így nem lesz száraz az étel. A sütőben sült cukkini zamatos, mégis ropogós marad, ha főtt rizzsel töltöd meg!