Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A spenótot kiolvasztjuk és lassú tűzön főzzük, majd belekeverjük a villával szétnyomkodott túrót. Beízesítjük sóval, borssal, szerecsendióval. Ezután besamelmártást készítünk: Kicsit megpirítjuk a margarinon a lisztet, majd felöntjük a tejjel és besűrítjük. (Ha nagyon sűrű, kis vízzel lehet hígítani.) Sóval, borssal fűszerezzük. A brokkolit rózsáira szedjük és megpároljuk. Tepsibe rétegezzük a (száraz) tésztát és a kétféle krémet (a besamel mártással kezdjük, hogy ne piruljon meg az alja és a tészta se maradjon nyers), a tetejére rakjuk a brokkoli és megszórjuk a reszelt sajttal, majd közepes hőfokon megsütjük, amíg a sajt megpirul a tetején.