Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát kinyújtjuk és 6 egyforma négyzetre vágjuk. A négyzeteket átlósan kettévágjuk (12 háromszöget kapunk). A sajtot a tej felével, krémesre keverjük, hozzáadjuk az apró kockákra vágott sonkát, sózzuk, borsozzuk, majd jól összedolgozzuk. A tésztákat egyenként megkenjük a krémmel, majd a hosszabb oldaluknál (az átlónál) kezdve feltekerjük, közben kiflivé formázzuk. Kivajazott tepsire tesszük és kb. 20 percig pihentetjük. A maradék tejet összekeverjük a tojássárgájával és megkenjük vele a kiflik tetejét. Előmelegített sütőben, 200°C-on, aranybarnára sütjük.