Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tésztát nem túl puhára főzzük. Közben, a sonkát kis kockákra vágjuk, a sajtot lereszeljük. A hagymát kissé megfuttatjuk a vajon, megszórjuk a liszttel, kicsit pirítjuk, aztán állandóan habverővel kevergetve, beleöntjük a hideg tejet. Megforraljuk, és lehúzzuk a tűzről. A tojások sárgáját a tejföllel, a besamel mártásba keverjük. A sajtot a sonkával együtt, szintén beledolgozzuk. Sóval, borssal, szerecsendióval fűszerezzük, majd a tésztát is beleforgatjuk. A tojásfehérjéből kemény habot verünk, majd óvatosan ezt is beleforgatjuk a masszába. Az egészet egy kivajazott, zsemlemorzsával megszórt, tűzálló tálba simítjuk. 30 perc alatt, készre sütjük.