Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A tojást megfőzzük. A krumplit, egy evőkanálnyi olívaolajon, saját gőzében, fedő alatt megpárolunk. Amíg puhul, elkészítjük az öntetet. Dijoni mustárt balzsamecettel, vízzel, olívaolajjal, egy csipet sóval és egy kevés, frissen őrölt borssal simára keverünk. Ha kihűlt, a krumplit felkarikázzuk és a felkarikázott lilahagymával és az apróra vágott csemegeuborkával együtt, a mustáros öntetbe forgatjuk. Hozzáadjuk a főtt tojás egy részét, a másik felét a salátára szórjuk. Friss bazsalikomlevelekkel, vagy kakukkfűvel díszítjük.