Receptek Előételek Hideg előételek Mustáros krumplisaláta

Hozzávalók

1 kanál tengeri só
3 darab tojás
2 kanál víz
8 kanál extra szűz olívaolaj
1 kg burgonya
1 kanál őrölt fekete bors
2 kanál dijoni mustár
1 darab friss kakukkfű
4 darab csemegeuborka (kicsi)
½ szál póréhagyma
3 mk balzsamecet

Leírás

A tojást megfőzzük. A krumplit, egy evőkanálnyi olívaolajon, saját gőzében, fedő alatt megpárolunk. Amíg puhul, elkészítjük az öntetet. Dijoni mustárt balzsamecettel, vízzel, olívaolajjal, egy csipet sóval és egy kevés, frissen őrölt borssal simára keverünk. Ha kihűlt, a krumplit felkarikázzuk és a felkarikázott lilahagymával és az apróra vágott csemegeuborkával együtt, a mustáros öntetbe forgatjuk. Hozzáadjuk a főtt tojás egy részét, a másik felét a salátára szórjuk. Friss bazsalikomlevelekkel, vagy kakukkfűvel díszítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4