Hozzávalók

3 darab tojás
6 dl tejszín
3 darab tojás
dl méz

Leírás

Keverjük össze a tojást, a tojássárgáját, valamint a mézet, egy tűzálló tálban. Verjük kézi habverővel, gőz fölött, kb. 10 percig, amíg a keverék krémesen sűrű lesz. Vegyük le a tűzről, és óvatosan adjuk hozzá a tejszín felét. Öntsük a keveréket egy tepsibe, fedjük le, és tegyük mélyhűtőbe, amíg kissé megszilárdul. Daraboljuk fel nagyobb tömbökre a fagylaltot, majd elektromos mixerrel ismét verjük fel, krémesen lágyra. A maradék tejszínt verjük habbá, és óvatosan forgassuk bele. Öntsük formába, fedjük le, és tegyük ismét mélyhűtőbe, amíg megszilárdul.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4