Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Keverjük össze a tojást, a tojássárgáját, valamint a mézet, egy tűzálló tálban. Verjük kézi habverővel, gőz fölött, kb. 10 percig, amíg a keverék krémesen sűrű lesz. Vegyük le a tűzről, és óvatosan adjuk hozzá a tejszín felét. Öntsük a keveréket egy tepsibe, fedjük le, és tegyük mélyhűtőbe, amíg kissé megszilárdul. Daraboljuk fel nagyobb tömbökre a fagylaltot, majd elektromos mixerrel ismét verjük fel, krémesen lágyra. A maradék tejszínt verjük habbá, és óvatosan forgassuk bele. Öntsük formába, fedjük le, és tegyük ismét mélyhűtőbe, amíg megszilárdul.