Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Rántott vagy sült húsok és krumplipüré mellett elmaradhatatlan résztvevője a vasárnapi ebédeknek az uborkasaláta.
Az uborkát uborkagyalun vékonyra szelem.
Besózom és 20 percig állni hagyom, majd alaposan kinyomkodom a levét.
Hozzáadom a szétzúzott fokhagymát, a cukrot és az ecetet, majd összekeverem.
Végül hozzáadom a tejfölt is. Ha szükséges, sózom még.
Hűtőben legalább egy órát álljon fogyasztás előtt.
TIPP
A tejfölös uborkasaláta egy egyszerű étel, amely azonban feldobja a vasárnapi ebédek kínálatát!
TUDTAD?
A tejfölös uborkasaláta akkor lesz igazán ízletes és zamatos, ha legalább egy órát állni hagyjuk a hűtőben, mielőtt elfogyasztjuk. Így az ízek összeérnek, és finom, frissítő salátát kapunk.