Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A fokhagymát a kakukkfűvel és az olívaolajjal turmixoljuk. A kacsamell bőrét sakktábla szerűen bevágjuk. Sózzuk, borsozzuk, majd bedörzsöljük a zöldfűszeres páccal. A meggyet vajon átpároljuk, néhány szem szegfűszeggel. Hozzáadhatjuk néhány perc után, az áfonyát, porcukrot, sót és egy csipetnyi borsot. Öntsük kevés vizet a mártáshoz, és főzzük fel. A serpenyőt felhevítjük, és belehelyezzük a kacsamellet, bőrös felével lefelé, majd egyenletes hő alatt megsütjük, 12-15 perc alatt. A mártást vízzel kikevert keményítővel sűrítjük, és adunk a mártáshoz még hideg vajat. Keverjük el, akkor jó a meggyragu, ha a vaj elolvadt. A kacsamellet szeletekre vágjuk. A meggyraguból a tányérra rakunk, és rárakjuk a kacsamellszeleteket. Köretnek rizs, vagy burgonya köret is tökéletes.