Receptek Főételek Húsos ételek Kacsacomb majorannával és párolt gyümölcsökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 dl víz
3 gerezd fokhagyma
1 fej vöröshagyma
1 dl étolaj
1 csipet őrölt fekete bors
1 csipet szárított majoranna
40 dkg konzerv ananász
40 dkg fehér szőlő
4 darab kacsacomb
40 dkg nektarin
1 csipet ételízesítő

Leírás

A kacsacombokat bedörzsöljük a fűszerekkel és olajozott tepsibe rakjuk. Megszórjuk a felaprított hagymával, öntünk rá vizet és lefedjük alufóliával. Előmelegített sütőben, 160 fokon sütjük. Ha már puha a hús, levesszük a fóliát és emeljük a hőfokot 180 fokra, majd szép pirosra sütjük a combokat. A vajat felmelegítjük és rászórjuk az előkészített gyümölcsöket. Mézzel és fahéjjal ízesítjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása