Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Receptek Főételek Húsos ételek Kacsacomb erdei gyümölcsökkel

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 kanál finomliszt (mártás)
3 dkg kristálycukor (mártás)
10 dkg vaj (mártás)
1 csipet őrölt fekete bors
1 darab alma (mártás)
1 csipet őrölt fahéj (mártás)
1 csipet szárított kakukkfű
1 kanál citromlé (mártás)
1 csipet őrölt szegfűszeg (mártás)
4 darab kacsacomb
30 dkg fagyasztott erdei gyümölcs mix (mártás)

Leírás

A kacsacombot megszórjuk a fűszerekkel és tepsibe rakjuk. Meglocsoljuk a zsírral és egy kevés vízzel. Lefedjük alufóliával és előmelegített sütőben, 170 fokon sütjük. Közeben az almát kockára vágjuk és vajon elkezdjük párolni. Hozzáadjuk a lisztet és felengedjük vízzel. Fűszerezzük és hozzáadjuk az erdei gyümölcsöket. Összeforraljuk, és ha kész, félrerakjuk tálalásig. A kacsacomb akkor jó, ha már puha. Ekkor levesszük a fóliát és emeljük a sütőben a hőfokot, 190 fokra, majd pirosra sütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 13ó
h n ó p mp
Magyar csomós retek
-33%
299 Ft
199
Ft/cs
Magyar csomós retek
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 13ó
h n ó p mp
Friss csirkemellfilé
húspultban kapható
2025
Ft/kg
Friss csirkemellfilé
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 13ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéscomb
húspultban kapható
1539
Ft/kg
Friss magyar sertéscomb
magyar termék
Az ajánlat érvényes2025.04.20.
Rendelj most
2n 13ó
h n ó p mp
Ananász
-41%
999 Ft
589
Ft/kg
Ananász
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4