Receptek Levesek Jéghideg meggyleves pudinggal

Hozzávalók

1 csipet tengeri só
2 l víz
20 dkg kristálycukor
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet őrölt szegfűszeg
½ kg meggy
2 csomag vaníliás pudingpor

Leírás

Sűrű, krémes, hűsítő, a nyári évszak egyik legjobb levese. Készíts velünk meggylevest egyszerűen!

Elkészítés

1

2 liter vízben, felforralunk fél kg meggyet

2

Beleteszünk 2 csomag vaníliás pudingport.

3

Ezt összeturmixoljuk, visszaöntjük, és újra felforraljuk.

4

Leheletnyi sóval, és ízlés szerint cukorral, fahéjjal és szegfűszeggel ízesítjük.

TIPP

A pudingportól lesz igazán krémes ez a hűsítő leves. Legideálisabb, ha vaníliás pudingport választasz, hiszen a vanília tökéletesen kiegészíti a meggy savanykás ízét.

TUDTAD?

A meggy hihetetlenül egészséges gyümölcs, hiszen az egyik legkiválóbb antioxidánsok között tartják számon. Emellett az immunrendszer működésére is kedvező hatást gyakorol, így fogyasszuk bőséggel!

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4