Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Sűrű, krémes, hűsítő, a nyári évszak egyik legjobb levese. Készíts velünk meggylevest egyszerűen!
2 liter vízben, felforralunk fél kg meggyet
Beleteszünk 2 csomag vaníliás pudingport.
Ezt összeturmixoljuk, visszaöntjük, és újra felforraljuk.
Leheletnyi sóval, és ízlés szerint cukorral, fahéjjal és szegfűszeggel ízesítjük.
TIPP
A pudingportól lesz igazán krémes ez a hűsítő leves. Legideálisabb, ha vaníliás pudingport választasz, hiszen a vanília tökéletesen kiegészíti a meggy savanykás ízét.
TUDTAD?
A meggy hihetetlenül egészséges gyümölcs, hiszen az egyik legkiválóbb antioxidánsok között tartják számon. Emellett az immunrendszer működésére is kedvező hatást gyakorol, így fogyasszuk bőséggel!