Bezárás
Köszöntjük
Átirányítjuk megújult weboldalunkra, ahol nagyszerű inspirációkat találhat.
Folytatás
Húsvéti leves

Hozzávalók

500 g parasztkolbász
1 csomó friss petrezselyem
1 fej vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 tk
egész fekete bors
2 darab babérlevél
5 szem szegfűbors
2 tk szárított majoranna
őrölt fekete bors
500 ml víz

Elkészítés

1

Tegye a következő hozzávalókat egy lábasba: megmosott fehér kolbász; megtisztított és meghámozott leveszöldség; csomó petrezselyem; megmosott, de nem meghámozott hagyma és fokhagymagerezd; szárított vargánya; fűszerek.

2

Adjon hozzá két liter vizet, és forralja fel. A keletkező habot távolítsa el, a lángot vegye kisebbre, majd fedje le a lábast, és főzze további negyven percig. Utána vegye le a tűzről 10 percre, majd szűrje át a levest egy másik lábasba. Adjon hozzá majoránnát és frissen őrölt borsot, majd keverje meg, és adja hozzá a kovászt is.

3

Folyamatos kevergetés mellett forralja fel, majd alacsony lángon főzze tovább 1-2 percet. Szeletelt kolbásszal, főtt tojással és szárított majoránnával tálalja.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Ajánlatunk

Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 21ó
h n ó p mp
Friss magyar sertéskaraj
húspultban kapható
1789
Ft/kg
Friss magyar sertéskaraj
Az ajánlat érvényes2025.04.12.
Rendelj most
3n 21ó
h n ó p mp
Banán
-28%
699 Ft
499
Ft/kg
Banán
1 / 2

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4