Hozzávalók

1 csipet tengeri só
1 kevés étolaj
4 darab alma
2 dl tejszín
1 tubus mustár
1 csipet őrölt fahéj
1 csipet ételízesítő
1 kg sertéskaraj (csontozott)
1 csipet fűszersó

Leírás

A karajt alaposan megmossuk, felszeleteljük és kiklopfoljuk. Egyik oldalát, megszórjuk vegyes grill fűszersóval, tetejét pedig vékonyan megkenjük mustárral. Előmelegített sütőben, egy fél dl vízzel és kevés olajjal meglocsolva, fóliával lefedve, fél óráig sütjük, 180 fokon. Ezután a fóliát eltávolítjuk, az almát karikákra vágjuk és a hús szeletekre helyezzük, majd további 15-20 percre, ismét a sütőbe helyezzük. Ha megsült a hús, kivesszük és a szaftot egy gyors forralóban rakjuk. Felforraljuk és leturmixoljuk. Tejszínnel dúsítjuk.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4