Hozzávalók

2 kanál étolaj (páchoz)
2 darab sárgarépa
1 doboz koktélparadicsom
4 darab zöldpaprika
2 darab cukkini
4 darab csirkecomb (csontozva)
2 darab padlizsán
8 darab csirkeszárny
8 szelet bacon szalonna
2 dl világos sör (páchoz)
8 szelet sertés szűzpecsenye (baconnel körbe tekerve)
3 gerezd fokhagyma (páchoz)
1 csipet fűszersó (páchoz)

Leírás

Elkészítjük a pácot. A húsokat bekenjük a páccal. Hűtőbe rakjuk, néhány órára. Ha a faszén parázs már megfelelő, szép lassan, ropogósra sütjük. A zöldségeket csíkokra vágjuk, fűszerezzük és kevés olajon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4