Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Tegyük a cukrot egy lábasba a brandyvel, a narancslével, a fahéjjal, a vaníliával és 75 ml vízzel. Alacsony lángon, folyamatosan kevergetve melegítsük, amíg a cukor fel nem oldódik. Forraljuk fel, majd főzzük 8 percig, vagy amíg besűrűsödik és szirupos állagú lesz. Csökkentsük a hőt, és adjuk hozzá a narancshéjat, valamint a cseresznyét. Főzzük további 5 percig, vagy amíg a cseresznye kissé megpuhul.
Öntsük az egészet egy 1 literes, sterilizált, csatos befőttesüvegbe, vagy több kisebb, sterilizált befőttesüvegbe. Zárjuk le, majd hagyjuk szobahőmérsékleten kihűlni és legalább 3 napig állni. Száraz, hűvös helyen akár 2 hónapig is eltartható. Felbontás után hűtve tároljuk, és 2 héten belül fogyasszuk el. Tálaljuk fagylalthoz, vagy kanalazzuk sütemények és pudingok tetejére.