Hozzávalók

1 csomag sütőpor
3 tasak vaníliás cukor
15 dkg kristálycukor
½ kg alma
5 darab tojás
1 kk őrölt fahéj
5 darab tojás
10 kanál finomliszt

Leírás

Az almát hámozzuk meg és reszeljük le finomra, vagy daráljuk meg. A lisztet, a fahéjjal és a sütőporral összekeverjük. A fehérjéket verjük habbá és adjuk hozzá a tojások sárgáját. Ezután a cukrot adjuk hozzá, majd a lisztes keveréket dolgozzuk bele a habba, egy fakanállal. Legvégül, az almát keverjük bele a tésztába. Vajazott-lisztezett tepsibe rakjuk a tésztát és előmelegített sütőben, 175 fokon megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4