Receptek Desszertek Sütést igénylő Epres-túrós tiroli rétes

Hozzávalók

1 darab tojás (kenéshez)
2 tasak vaníliás cukor
2 kanál étolaj (a tepsi kenéséhez)
30 dkg tehéntúró
10 dkg porcukor
20 dkg eper
4 kanál finomliszt (nyújtáshoz)
1 csomag vajas tészta

Leírás

Az epret felaprítjuk és egy tálba szórjuk. Hozzáadjuk a túrót, tejfölt, cukrot, vaníliás cukrot. Alaposan összekeverjük. Ha nagyon száraz, akkor adunk hozzá egy kevés tejfölt. A vajas tésztát kinyújtjuk és a felső részére halmozzuk a tölteléket. Szorosan felcsavarjuk, lekenjük tojással és előmelegített sütőben, 175 fokon, 20-25 perc alatt megsütjük.

Oldal nyomtatása
Recept megosztása

Receptek az Ön ízlése szerint

Hoppá! Az Ön által beállított szűrők nem hoztak találatot. Kérjük, módosítsa a keresési feltételeket!
2 3 4