Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
A póréhagymát kevés olajon megpároljuk, majd kockára vágjuk a meghámozott édesburgonyát és azt is hozzá tesszük. Összeforgatjuk és 5 perc elteltével, hozzáadjuk az alaplevet. Hozzáadjuk a fahéjat, (aki kísérletező kedvű, elkészítheti a gyömbéres verziót is) a szerecsendiót és megborsozzuk. Miután megpuhult (20-35 perc) leturmixoljuk, ha szükséges sózzuk és adunk hozzá még vizet és tejszínt. A fél citrom levével meglocsoljuk, de nagyon óvatosan, folyamatosan kóstolgatva, nehogy átvegye az uralmat az ízek felett.