Ez a weboldal már nincs optimalizálva a(z) Mozilla 5.0 böngészőre.
A weboldal tartalmában vagy egyes funkcióinak működésében hibákat tapasztalhat.
A legjobb élményért kérjük használja az alábbi böngészők egyikét:
Gyermekkorában kinek ne a kakaós piskóta lett volna a kedvence? Készítsd el egyszerűen receptünkkel, és nosztalgiázzatok egy jót.
A száraz anyagokat keverjük össze.
A tojásfehérjét verjük habbá, és adjuk hozzá a tojássárgákat.
Ezután kanalazzuk bele a vizet, és habosítsuk ki.
Fakanál segítéségével forgassuk bele a száraz anyagokat, és dolgozzuk össze a tésztát.
Öntsük vajazott-lisztezett pástétomformába, majd süssük meg.
TIPP
A kakaós piskóta egy igazán egyszerű recept, készítsd bátran vendégségbe, gyermekek és felnőttek számára egyaránt. A felnőtteknek készült verziót egy kis alkohollal – például rummal – is megbolondíthatod!
TUDTAD?
A kakaós piskóta már nagymamáink asztalán is kedvelt étel volt, és népszerűsége azóta sem csökkent. Nem is véletlen, hiszen egyszerű és gyors elkészíteni, az eredmény pedig egy krémes, kakaós finomság!