Megosztás
Értékelés

Csináld magad, otthon! – Barkácsoljunk a Tescóval!

0 értékelés
Értékeljen
Az otthoni barkácsolás sokaknak kihívás – ám gyakran cseppet sem olyan nehéz, mint azt elsőre képzelnénk. Főleg, ha megvannak hozzá a tökéletes eszközeink! Ebben a Tesco nagy segítség.

Egy családi ház vagy egy lakás bizony időnként javításra, újításra szorul, legyen szó a legkisebb apróság megjavításáról, pótlásáról vagy akár egy újrafestésről, parkettacsiszolásról, ablakcsiszolásról- és festésről, egyszóval az otthon szebbé, hangulatosabbá, esetleg modernebbé tételéről.
Ezen munkák jó részét mi magunk is el tudjuk végezni, nem szükséges miattuk szakemberhez fordulni. Persze, kulcsfontosságú, hogy meglegyenek a munkálatokhoz a megfelelő eszközeink!
A Tesco, mint a háztartás legtöbb dolgában, ebben a tekintetben is segítségünkre van. Noha a helyből adódóan a termékválaszték kisebb, mint egy speciális barkácsáruházban, az otthoni barkácsoláshoz szükséges termékeket itt is megtaláljuk, méghozzá nagy választékban és különböző minőségekben, a piacon legjobb ár/érték arányban!
Három nagy kategória áll rendelkezésünkre a Tesco Magyarország üzleteiben. Sokan vállaljuk be egyedül az otthoni falfestést, újítást, ehhez pedig a Tescóban mindent megtalálunk: beltéri fehér- és színes festékeket, színező pasztákat, zománcfestékeket, rozsda- és penészedés gátló festékeket, lazúrokat, lakkokat, hígítókat, a javítgatáshoz glettet, gipszet, de rozsdamarókat, alapozókat és álmennyezetet is. Ha festésnek állunk neki, ezekre mindenképp szükségünk lesz!
Ahogyan a festő szerszámokra is. Bármilyet szeretnénk, a Tesco polcain a festőhengerek, teleszkópos festőhengerek, fűtőtest hengerek, lakkozó hengerek, takaróponyvák, festőszalagok, lakkozó ecsetek, lapos ecsetek és lazúr szettek széles választékból válogathatunk.
De nem lenne teljeskörű a felújítás, nem lenne tökéletes a javítás, ha nem a megfelelő szerszámokkal dolgoznánk.
A Tesco a munkákhoz számos elektromos szerszámgépet kínál.
Megtaláljuk a szerszámok között az ütvefúrókat, fúrókalapácsokat, akkus fúrókat és csavarozókat. A csiszoláshoz rendelkezésünkre állnak a sarokcsiszolók, a vibrációs- és excenter csiszolók, szalagcsiszolók, a dekopír fűrészek, körfűrészek. De van a kínálatban gyalu, felsőmaró, elektromos festékszóró és festékszóró pisztoly is. Szükségünk lehet az otthoni munkálatokhoz kompresszorra, hegesztő trafóra, magasnyomású mosóra és multifunkcionális barkácsgépre is, melyeket szintén megtalálunk a polcokon.
 
Érdeklődni természetesen mindegyik Tescóban lehet - viszont érdemes tudni, hogy minél nagyobb az áruház, annál szélesebb a választék is. A szakeladóval rendelkező boltokban pedig szakképzett személyzet segítsége is igénybe vehető a megfelelő választáshoz!