icon_search

  Vigyázzunk egymásra! A Tesco Üzletsor aktuális működése.

  Tisztelt Vásárlóink!


  November 24-től hétköznap reggel 9:00 és 11:00 óra, valamint hétvégén reggel 8:00 és 10:00 óra között, csak 65 évnél idősebb vásárlóink látogathatják áruházainkat, beleértve az 513/2020. (XI.23.) számú kormányrendelet hatálya alá tartozó üzletsori üzleteket is (élelmiszerüzlet, drogéria, gyógyszertár). Az üzletsor többi, a rendelet hatálya alá nem tartozó üzletei,  a védett vásárlási idősáv alatt is látogathatók a 65. életévét be nem töltött vásárlók által is.


  A Kormány veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló, 2020. november 11-től hatályos 484/2020. (XI. 10.) számú rendelete alapján az alábbiakról tájékoztatjuk.


  Az üzleteink – a gyógyszertárak és a benzinkutak kivételével – este 7 óráig maradhatnak nyitva.

  Vendéglátó üzleteinkben az ott foglalkoztatottak kivételével tilos tartózkodni, viszont megengedett a vendéglátó üzletekben való tartózkodás – az elvitelre alkalmas ételek kiadása és szállítása érdekében – az ehhez szükséges időtartamig.

  A szabadidős létesítmények használata tilos, beleértve a játszóházainkat, edző- és fitnesztermeinket is.  Továbbra is elkötelezettek vagyunk a tekintetben, hogy a vásárlóink és munkatársaink egészségének védelme legyen a legfontosabb szempont a működésünk során és hogy megfelelően kövessük a rendeleti előírásokat.

  Ennek megfelelően, - többek között -, az alábbi óvintézkedések továbbra is alkalmazandók az áruházaink földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül:

  • Fennmaradnak a fizikai távolságtartásra vonatkozó szabályok.

  • Vásárlóink számára kézfertőtlenítőszereket biztosítunk a bejáratoknál.

  • Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy áruházunk és üzletsorunk teljes területén - a hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével - mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil- vagy más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.
  • Tájékoztatjuk arról is tisztelt áruházi/üzletsori vásárlóinkat és látogatóinkat, hogy amennyiben nem viselnek maszkot a fentiek szerinti módon, akkor sajnos nem áll módunkban Önöket kiszolgálni és el kell hagyniuk az áruház/üzletsor területét. Megértésüket köszönjük!

  Kérjük, hogy a további információkról tájékozódjon a https://koronavirus.gov.hu/ oldalon!


  Köszönjük szíves együttműködésüket! Vigyázzunk egymásra!


  Vigyázzunk egymásra! A Tesco Üzletsor aktuális működése.