icon_search

  Vigyázzunk egymásra! A Tesco Üzletsor aktuális működése.

  Tisztelt Vásárlóink!


  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenleg hatályos jogszabályozás értelmében, és annak feltételei betartásával-, üzletsorainkon  valamennyi üzlet nyitva tarthat és a vásárlók által látogatható az ország egész területén.  A szolgáltatások szabadon bárki által igénybe vehetők, a szolgáltatás biztosítása céljából működő üzlet nyitva tarthat és látogatható.
  A vendéglátó üzleteink - így különösen az étterem, a kávézó, a cukrászda, a büfé, a presszó - külső teraszán (vagy kerthelyiségében) a tartózkodás és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása megengedett. 

  A vendéglátó üzlet belső (zárt) részében – így különösen az étteremben, a kávézóban, a cukrászdában, a büfében, a presszóban – a tartózkodás és a megrendelt étel, illetve ital elfogyasztása szintén megengedett azzal a feltétellel, hogy a vendéglátó üzlet belső (zárt) részében az ott dolgozók – a vendégek által látogatható területen – kötelesek a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni, és legalább 1,5 méteres védőtávolság betartása kötelező.


  A budapesti áruházakon kívül a Tesco Üzletsorok ételudvarai a fenti feltételek betartása mellett 2020. május 18-át követően újranyitottak,  Budapest főváros területén lévő Tesco Áruházak ételudvarai pedig 2020. május 29.-ét követően használhatóak újra.  


  Természetesen továbbra is elkötelezettek vagyunk a tekintetben, hogy a vásárlóink és munkatársaink egészségének védelme legyen a legfontosabb szempont a működésünk során és hogy megfelelően kövessük a rendeleti előírásokat.

  Ennek megfelelően, - többek között -, az alábbi óvintézkedések továbbra is alkalmazandóak az áruházaink földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül:

  • fennmaradnak a fizikai távolságtartásra vonatkozó szabályok
  • fennmaradnak a vásárlói beléptetésre vonatkozó szabályoka az alábbi Tesco Áruházakban: Mátészalka (4700 Alkotmány út 1/A), Kazincbarcika (3700 Attila u. 10/B), Tököl (2316 Hermina u. 1-3.), Pécs (7631 Kincses u. 1.), Nyíregyháza (4400 Pazonyi út 36.), Miskolc (3527 Szentpéteri kapu 103.), Pécs (7634 Makay István u. 5.), Esztergom (2500 Mátyás király utca 30.), Siófok (8600 Vak Bottyán utca 27.), Salgótarján  (3100 Rákóczi út 143.)
  • Vásárlóink számára kézfertőtlenítőszereket biztosítunk a bejáratoknál.
  • Nem változik a 65 év feletti vásárlók számára biztosított idősáv és annak működtetésének feltétele sem, mely alapján az élelmiszerüzletben, drogériában, gyógyszertárban, gyógyszert, gyógyászati segédeszközt forgalmazó üzletben 9:00 óra és 12:00 óra közötti időben az ott foglalkoztatottak kivételével kizárólag 65. életévét betöltött személy tartózkodhat.
  • Felhívjuk a figyelmet és egyben tisztelettel kérjük Vásárlóinkat, hogy áruházunkban legyenek szívesek a szájat és az orrot eltakaró eszközt (például orvosi maszk, sál, kendő) viselni.

  Kérjük, hogy a további információkról tájékozódjon a https://koronavirus.gov.hu/ oldalon!


  Köszönjük szíves együttműködésüket! Vigyázzunk egymásra!


  Vigyázzunk egymásra! A Tesco Üzletsor aktuális működése.