icon_search

  Vigyázzunk egymásra! A Tesco Üzletsor aktuális működése.

  Tisztelt Vásárlóink!


  Tájékoztatjuk Önöket, hogy a jelenleg hatályos jogszabályozás értelmében, és annak feltételei betartásával-, üzletsorainkon  valamennyi üzlet nyitva tarthat és a vásárlók által látogatható az ország egész területén.   Továbbra is elkötelezettek vagyunk a tekintetben, hogy a vásárlóink és munkatársaink egészségének védelme legyen a legfontosabb szempont a működésünk során és hogy megfelelően kövessük a rendeleti előírásokat.

  Ennek megfelelően, - többek között -, az alábbi óvintézkedések továbbra is alkalmazandóak az áruházaink földrajzi elhelyezkedésétől függetlenül:

  • Fennmaradnak a fizikai távolságtartásra vonatkozó szabályok.
  • Vásárlóink számára kézfertőtlenítőszereket biztosítunk a bejáratoknál.
  •  Felhívjuk a figyelmet arra is, hogy áruházunk és üzletsorunk teljes területén - a hatodik életévét be nem töltött kiskorú kivételével - mindenki köteles orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil- vagy más anyagból készült maszkot olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.
   A maszk viselése a vendéglátó üzletek vendégei számára - a fogyasztás ideje alatt - nem kötelező, azaz kizárólag az ételudvaron, ingatlansori kávézóban, cukrászdában történő fogyasztás ideje kivétel vásárlóink /látogatóink számára a maszkviselési kötelezettség alól.
  • Tájékoztatjuk arról is tisztelt áruházi/üzletsori vásárlóinkat és látogatóinkat, hogy amennyiben nem viselnek maszkot a fentiek szerinti módon, akkor sajnos nem áll módunkban Önöket kiszolgálni és el kell hagyniuk az áruház/üzletsor területét. Megértésüket köszönjük!


  Kérjük, hogy a további információkról tájékozódjon a https://koronavirus.gov.hu/ oldalon!


  Köszönjük szíves együttműködésüket! Vigyázzunk egymásra!


  Vigyázzunk egymásra! A Tesco Üzletsor aktuális működése.